miercuri, 8 mai 2013

O carte, o jucărie, pentru ei – o bucurie

Campania umanitară ”O carte, o jucărie, pentru ei – o bucurie” susţinută de FUNDAŢIA LIVIU MARIAN POP cu ocazia Sărbătorilor de Paște, a adus un zâmbet pe chipurile a 250 de copii care provin din sistemul de protecţie a copilului din zonele Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu, Borşa.
Sărbătorile de Paște reunesc întreaga familie la aceeași masă și ne dau oportunitatea de a ne bucura în fiecare clipă că-i avem alături pe cei dragi. Astfel, echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP a ales să împartă acest sentiment cu copiii crescuți în centre de plasament sau care provin din familii nevoiașe. Iepurașul le-a adus mai devreme, un strop de bucurie în suflete și o rază de speranță.
Emoția, sensibilitatea și mulțumirea acestor copii s-au regăsit în privirile înlăcrimate și vocile gingașe care sincronizau perfect un sincer Mulțumesc.
Echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP multumește tuturor persoanelor cu suflet nobil care au facut donații în această campanie.
Atât partenerilor fundației, cât și tuturor credincioșilor, echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP le urează Paște Fericit, iar Lumina Sfântă a Învierii să coboare în suflete aducând fericire și armonie!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu