luni, 13 octombrie 2014

800 de persoane, la Balul dascălilor




Cadrele didactice din județul Maramureș au avut parte de distracție și voie bună. Peste 800 de profesori și învățători au fost prezenți la balul dedicat lor. Evenimentul, ajuns la cea de-a III-a ediție, a avut loc la finele săptămânii trecute, la Restaurantul Mirage din Vișeu de Sus, fiind organizat de Fundația Liviu Marian Pop și deputatul Gheorghe Șimon. 
”Ne bucurăm că au răspuns invitației noastre peste 800 de persoane. Sunt cadre didactice din Borșa, Moisei, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Leordina, Petrova, Repedea, Ruscova, Poienile de Sub Munte, Săcel, Bogdan Vodă, Ieud, Botiza și Poienile Izei. Invitați de onoare sunt prefectul de Maramureș, Anton Rohian, vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, inspectorul școlar general județean, Ana Moldovan, secretarul de stat Dragoș Titea, precum și deputatul Florin Tătaru și senatorul Sorin Bota. În acest mod dorim să arătăm respectul pe care îl merită cadrele didactice având în vedere efortul pe care îl depun în formarea generațiilor de elevi. Ceea ce suntem noi azi este și datorită dascălilor care cu multă răbdare ne-au insuflat dragostea pentru școală, ajutându-ne să pășim pe drumul vieții. Anual, în 5 octombrie, marcăm Ziua Mondială a Educației, trebuie și noi să le arătăm respect tuturor profesorilor din România”, a punctat Liviu Marian Pop, senator de Maramureș. 

Pe lângă bucatele alese, cei prezenți au avut parte și de un program artistic de excepție. Ancuța Timiș, Carmen Ștețco, Costel Amorăriței, dar și Ansamblul Folcloric Vișeul au fost cei care au întreținut buna dispoziție și distracția. Atât Liviu Marian Pop, cât și Gheorghe Șimon doresc tuturor dascălilor viață lungă și rezultate cât mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu