miercuri, 18 decembrie 2013

Susținem excelența în educație

La final de an facem totalul și adunăm rezultatele remarcabile ale elevilor școlii Octavin Goga din Baia Mare. În data de 14 decembrie 2013, Școala Gimnazială “Silvania”, în colaborare cu Primăria Orașului Şimleu-Silvaniei, a organizat a VIII-a ediţie a Concursului interjudeţean de matematică “Teodor Topan”.



În acest an, din comisia de elaborare a subiectelor au făcut parte profesorii universitari Dorel Miheț, de la Universitatea de Vest din Timișoara și Andrei Eckstein, de la Universitatea Politehnică Timișoara, alături de studenții: George Cătălin Turcaș - Warwick Mathematics Institute, Anglia, Vlad Crișan - University of Cambridge, Anglia, Marius Bocanu - Liceul Internațional de Informatică, medaliat cu argint la Olimpiada Internațională de Matematică 2013. Printre cei apropare 300 de participanți s-au numărat elevi premiați la etapa finală a Olimpiadei Naționale de Matematică de anul trecut, precum și 20 de elevi din Republica Moldova.

Zece elevi de la Şcoala Octavian Goga din Baia Mare au reprezentat orașul cu mândrie la acest concurs, îndrumaţi de profesoara lor, Ioana Popovici. Fundația Liviu Marian Pop a asigurat transportul elevilor la concurs, iar la final le-a oferit câte o diplomă și multe încurajări. Toți copiii s-au întors cu premii de la acest concurs,  premiul întâi fiind obținut de  Ionuț Șuteu, elev al clasei a VII-a.



Suntem mândri de ei şi le dorim succes pe mai departe!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu