duminică, 22 decembrie 2013

”Buzunarul cu vise”

Acum, în preajma Sărbătorilor de iarnă, încercăm să fim mai buni și să nu rămânem nepăsători la necazurile cu care se confruntă semenii noștri. Fundația Liviu Marian Pop a întins o mână de ajutor familiilor cu o situație financiară precară din zona Moisei – Borșa. Alături de membrii Consiliului elevilor al Grupului Școlar Borșa a fost organizată cea de-a VI-a ediție a acțiunii ”Buzunarul cu vise”.

 
Elevii au fost cei care s-au implicat în strângerea fondurilor necesare, astfel încât Moș Crăciun să ajungă și la cei cinci copii ai familiei Ivașcu. În ciuda greutăților, mama fiind bolnavă de cancer, tatăl se străduiește să le asigure copiilor cele necesare. Unul dintre cele mai arzătoare vise ale familiei este ca toți cei cinci copii să nu renunțe la școală, să învețe pentru a-și depăși condiția socială.




Coordonatorii acțiunii, profesor Alin Tomoiagă, Mădălina Horj - președintele Consiliului elevilor, profesor Petru Muntean, au promis că vor face tot ce le stă în putință ca visele copiilor să se transforme în realitate. Pentru început, Moșul le-a dăruit copiilor produse alimentare, dulciuri și bani, pentru a reuși să simtă spiritul de sărbătoare al Crăciunului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu