marți, 12 august 2014

Drept la replică - Primarul, în calitate de cetățean are dreptul să adere la orice fundație non-guvernamentală!

”Semnificația motto-ului Fundatiei pe care am înființat-o anul trecut, «Cea dintâi și singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei (Mircea Eliade)», observ, din păcate, că nu e în asentimentul tuturor.

Afirmațiile din presă ale domnului primar Ovidiu Nemeș sunt regretabile atât din punct de vedere a poziției pe care o ocupă, în slujba cetățenilor, cât și din perspectiva omului cu spirit de solidaritate şi întrajutorare umană. 

Precizez cu această ocazie faptul că Fundația Liviu Marian Pop NU are legătura cu politica, ci este o institutie care are scopul de a organiza acțiuni caritabile și sociale în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale, iar dacă oamenii din spatele unor funcții, cu o anumită orientare politică, au fost de acord cu obiectivele, principiile după care se ghidează organizația și au aderat la ea, nu înseamnă ca au aderat la vreun partid politic.  Sunt sigur că în momentul în care vor fi pregătiți să -și schimbe orientarea politică o vor face direct la sediul partidului, iar domnul primar va fi primul care află.

În concluzie, fundația va susține în continuare proiecte sociale și pentru asta mizăm pe colaborarea tuturor primăriilor,indiferent de culoarea politică, inclusiv a primarului Ovidiu Nemeș. Sperăm că nu se va supăra, din contră, ne va ajuta, când vom merge cu solicitare de spațiu gratuit în Sighetu Marmației. Acest spațiu ne-ar ajuta în activitățiile începute cu scopul de a rezolva cât mai multe probleme sociale din oraș și împrejurimi pe care le-am început anul trecut. 

Pentru a-i face cunoscute activitățile fundației de până acum, îi pot pune la dispoziție domnului primar datele de contact ale coordonatorului activităților fundației din Sighet, Rednic Ionuț: 0760717669; fundatia@liviumarianpop.ro.“ a declarat membrul fondator, prof. Liviu Marian Pop.

În speranța unei colaborări fructuoase în beneficiul semenilor, Fundația Liviu Marian Pop transmite tuturor :
”Adulţi (chiar și primari), copii, tineri, cu toţii putem să ne implicăm în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea. A face bine, a aduce bucurie pe chipul oamenilor încercaţi de greutăţile vieţii, a dărui bucurii copiilor nevinovaţi este cel mai minunat lucru pe care îl putem realiza prin forţe proprii.”Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu