miercuri, 8 octombrie 2014

Echipamente sportive pentru echipa Metalul Bogdan Vodă


Fundația Liviu Marian Pop este alături de sportivii maramureșeni. Echipa Metalul din Bogdan Vodă, formată din tineri cu planuri mărețe de viitor, s-a înființat în luna februarie și speră ca în urma antrenamentelor să își atingă obiectivele propuse

Fundația Liviu Marian Pop le-a întins o mână de ajutor, așa că a donat 18 echipamente sportive, 16 necesare fotbaliștilor, iar două pentru portarii echipei. ”Ne bucurăm că se pune un accent deosebit pe sport. Se pare că echipa Avântul Bârsana a reaprins dorința pentru sport a copiilor și a tinerilor din comunele și satele din județ. Acest lucru ne arată că, iată, se poate face sport și se poate renunța la computer sau televizor pentru câteva ore săptămânal”, a punctat Liviu Marian Pop. 



Deși și-a început activitatea doar de câteva luni, tinerii fotbaliști sunt încrezători în forțele proprii. Se întâlnesc la antrenamente și promit că nu vor renunța la a-și atinge performanțele dorite, de a urca în clasamentul județean și, de ce nu, în cel național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu