miercuri, 11 iunie 2014

Meditații gratuite la matematică și limba română

”Educația este cea care ar trebui să-i ofere tânărului capacitatea de a percepe esențialul (”ceea ce este”) şi ar trebui să îi confere libertatea de a trăi într-o lume pe care să o creeze el însuși. Școala a rămas punctul de pornire în ceea ce priveşte orientarea școlară și profesională, după care elevii își decid viitorul și ponderea de implicare a părinților în alegerea profesiei pe care o vor urma”, susține senatorul Liviu Marian Pop.

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până când absolvenții clasei a VIII-a vor susține testele naționale, Fundația Liviu Marian Pop şi Organizația Femeilor Social Democrate Baia Mare au desfăşurat Proiectul ”Educaţie şi Rezultate”. Astfel, aproximativ 180 de elevi au participat la meditații gratuite la matematică și limba română. 

Ieri, 11 iunie, la sediul PSD Maramureş, a avut loc premierea tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, începând de la voluntari, până la profesori și elevi. 



”Meditațiile s-au susținut în fiecare sâmbătă în Amfiteatrul Universității de Vest Vasile Goldiș din Baia Mare. Iată, ne bucurăm că astfel de acțiuni devin treptat o tradiție pentru noi. După ce anul trecut absolvenții de liceu au participat la astfel de lecții deschise, acum a fost rândul elevilor din clasa a VIII-a să ia parte la astfel de acțiuni. Mă bucur că toți cei implicați privesc testarea națională ca pe un prim pas foarte important, având în vedere că sunt testate cunoștințele acumulate în ciclul gimnazial. Le doresc tuturor elevilor mult succes”, a subliniat parlamentarul. 

Fundația Liviu Marian Pop aduce mulțumiri celor care s-au implicat în organizarea acestui proiect, dar și elevilor care dau dovadă de maturitate și seriozitate în privința evaluării naționale. 
Succes!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu