vineri, 18 aprilie 2014

De Sărbătorile Pascale ”Împărțim zâmbete”

Cea mai însemnată, mai sfântă și mai îmbucurătoare sărbătoare de peste an, după spusele românilor de pretutindeni, e sărbătoarea Paștilor.Sărbătoarea luminii și a bucuriei, și-a păstrat până în prezent farmecul și semnificația, fiind un moment de liniște sufletească și apropiere de familie. 
Farmecul deosebit este dat atât de semnificația religioasă, cât și de tradițiile și simbolurile pascale: oul vopsit, iepurașul, masa cu mâncăruri tradiționale de Paște - cozonac, pasca, miel, și slujba de sâmbătă seara în cadrul căreia creștinii primesc lumina sfântă.


Din păcate, nu toată lumea are parte de aceste bucurii alături de familiile lor. 
În pragul Sfintelor Sărbători Pascale Fundația Liviu Marian Pop prin intermediul acțiunii ”Împărțim zâmbete” a fost în vizită la mai multe familii din Poienile de Sub Munte, Bârsana și Sighetu Marmației. Cu această ocazie au fost impărțite 35 de pachete cu alimente și dulciuri.

Ne dorim să devină o tradiție, ca înaintea sărbătorilor, să oferim pachete persoanelor aflate în dificultate. Mulțumim pe această cale voluntarilor și celor care ne-au ajutat să <Împărțim zâmbete> , iar pe cei care doresc, îi invităm să se alăture proiectelor noastre. Împreună putem dărui acestor oameni speranță la o viață mai bună și mai sănătoasă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu