duminică, 9 iunie 2013

Împreună, voluntarii reuşesc să aducă bucurii în viaţa semenilor noştri


Adulţi, copii, tineri, cu toţii putem să ne implicăm în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea. A face bine, a aduce bucurie pe chipul oamenilor încercaţi de greutăţile vieţii, a dărui bucurii copiilor nevinovaţi este cel mai minunat lucru pe care îl putem realiza prin forţe proprii.

Împreună, cu siguranţă, vom găsi soluţii pe care le putem pune în practică. În acest scop a fost înfiinţată şi Fundaţia Liviu Marian Pop. Până în prezent am reuşit să derulăm proiecte care au venit în sprijinul copiilor defavorizaţi. Voluntarii, alături de oamenii cu suflet mare care au sponsorizat acţiunile noastre, au demonstrat că nu rămân nepăsători la problemele semenilor noştri. Le mulţumesc tuturor pentru implicarea şi deschiderea de care au dat dovadă. 

Voluntariatul este cea mai minunată ”meserie” pe care toţi dintre noi avem datoria morală să o practicăm. Azi, în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmaţiei, are loc cea de-a V-a ediţie a Sărbătorii Voluntariatului. Evenimentul este organizat de Asociaţia Fraţi Minori Capucini, reunind zeci de voluntari ai organizaţiilor din municipiul de peste Deal. Le transmit tuturor un salut călduros şi îi felicit pe toţi voluntarii pentru frumoasele acţiuni la care participă.


Cu respect,
Liviu Marian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu