miercuri, 5 iunie 2013

”Zâmbet pentru fiecare” în Sighetu Marmației și Vadu Izei

Prin acţiunea Fundaţiei Liviu Marian Pop ”Zâmbet pentru fiecare”, în parteneriat cu Clubul copiilor, director Ioan Iuga, invitaţii s-au distrat de minune. Au cântat şi au dansat alături de interpreţi renumiţi ai muzicii populare, dar şi uşoare. Spectacolul a fost prezentat de Măriuca Verdeş. Osteniţi de atâtea ţâpurituri şi dansuri populare, micuţii au fost răsfăţaţi cu pizza şi suc.
Bucurie  mare a fost şi la Vadu Izei. Copiii s-au întrecut în desene pe asfalt, pictură, dar au demonstrat că sunt la fel de bine pregătiţi şi la dansuri populare. Doar nu degeaba sunt ”pui de moroşeni”. Invitaţii şi-au schimbat costumele şi s-au transformat în prinţi, prinţese, zâne, feţi frumoşi şi alte personaje de poveste. Cei mari au fost impresionaţi de inspiraţia şi ingeniozitatea micuţilor, aşa că i-au răsplătiţi pe toţi cu premii dulci.


Distracţia a continuat până la orele serii. Bucuria tuturor celor prezenţi a fost mare având în vedere că Ziua Internaţională a Copilului s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Iată că şi de această dată oamenii cu suflet mare au dat dovadă de solidaritate. Toţi cei care s-au implicat în derularea proiectului Fundaţiei Liviu Marian Pop au reuşit să transforme Ziua de 1 Iunie într-o amintire de neuitat pentru zeci de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu