vineri, 28 iunie 2013

"Niciun gest de bunatate, indiferent cat e el de mic, nu e in zadar."

" Un copil minunat, cu care ne putem mândri - Povestea lui Erik Trif, Născut în 1 februarie 2000 Elev la Şcoala „Ion Luca Caragiale” Baia Mare, clasa a VI-a B.
Pasiuni: baschetul, documentarele de pe History Channel , muzica rock şi hip hop. Jucator legitimat la BC Olimpic Baia Mare " (sursa: aesop)

Puteti gasi rasplata eforturilor sale alaturi de echipa in care joaca: aici


Acest copil deosebit are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor pentru a-şi împlini visul: acela de a ajunge un mare sportiv de performanţă! 
Diagnostic: exostoză distală femur stâng “În cuvinte mai putin medicale, trebuie să i se scoată un os crescut la picior, pe femur. Se presupune ca e de la depunere de calciu. A luat suplimente de calciu când a crescut foarte mult într-o vară şi se plângea în mod constant de dureri de coloană. Nu asimilează cum trebuie calciul, si lui i s-a depus la picior. Osul se simte tot mai mult la palpare şi acum începe să îl doară tot mai rău când aleargă în mod susţinut”, povesteşte mama lui care e mândră de rezultatele lui, dar în acelaşi timp îngrijorată că nu va reuşi să îl ajute! 
Are nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă şi această intervenţie poate fi efectuată la Târgu Mureş sau în afara ţării, iar familia nu dispune de suma necesară pentru aceste cheltuieli.
Asa că,  împreună cu voi, încercăm să ajutăm ca acest copil cu ambiţii să îşi îndelpinească visul! Contul pentru donaţii este : RO96CECEMM0130RON0583904


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu