vineri, 28 iunie 2013

Noi suntem alături de ei și le urăm: succes!


"9 ne pasă! Împreună construim viitorul! așa se numește proiectul umanitar depus de profesorii Colegiului Tehnic 
"George Bariţiu" din Baia Mare pentru copiii din Baia Sprie și are ca scop si obiective:
Scopul proiectului este de a sensibiliza oamenii cu privire la valorile umanitare şi, să ajute tinerii cu abilităţi de lider să identifice nevoi ale comunităţii şi cauze în care să se implice prin acţiuni de voluntariat. 

Obiectivele proiectului:

· Dezvoltarea abilităţilor de viaţă prin programe educative pentru 35 de copii din localitatea Baia Sprie, care provin din familii defavorizate şi au vârste cuprinse între 7-14 ani.

· Formarea în managementul proiectelor de responsabilitate socială a 9 tineri voluntari cu abilităţi de lider, simţ civic şi spirit liber de întreprinzător.

· Realizarea unei campanii de strângere de fonduri, în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru a ajuta cele 27 de familii din care provin elevii cuprinşi în grupul ţintă.

· Dezvoltarea spiritului civic şi creşterea gradului de implicare în activităţile de voluntariat a elevilor de la Colegiul Tehnic "George Bariţiu" din Baia Mare.

Daca vrei sa ajuti 35 de copii care provin din familii ce trăiesc în spaţii mizere şi la limita subzistenţei umane voteaza proiectul inscris de scoala noastra in competitia - Idei in tara lui Andrei: pe care il gasesti inscris AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu