luni, 9 martie 2015

Muzică și culoare, la spectacolul caritabil dedicat Zilei Femeii

Fundația Liviu Marian Pop alături de oameni cu suflet din Maramureș a reușit să organizeze spectacolul caritabil dedicat Zilei Femeii. Evenimentul a avut loc vineri, 6 martie, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Cei care s-au alăturat acestei acțiuni au avut şi posibilitatea de a achiziționa lucrări realizate de elevii Liceului de Arte din Baia Mare.
Timp de o oră și jumătate, rând pe rând, pe scenă au urcat elevi talentați de la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu” și de la Liceul de Arte din Baia Mare. Cel care a deschis programul a fost Petru Suciu, elev în clasa a V-a, cu lucrarea compozitorului Johann Sebastian Bach, la vioară. Alexia Goja a recitat poezia ”Mama”, iar Sonia Rațiu a interpretat melodiile populare ”Am iubit și-am purtat dor” și ”Bade, unde-ai fost aseară”. Aplauze a primit din partea spectatorilor și Raisa Rusz, din clasa a IV-a, care a recitat poezia ”Învățătoarea”, de Nina Cassian. Camelia Crișan i-a încântat pe cei prezenți cu un moment de interpretare la flaut. Au mai urcat pe scenă Alexandra Leșiu, cu un moment de canto clasic, Ioana Sabo cu o interpretare la oboi, Răzvan Duda, clarinet, iar Dan Mureșan şi Mihai Cosma cu câte o poezie. Hohote de râs a stârnit trupa de teatru ”Silver 05” care a reușit să comunice cu publicul și mai ales să îi bine dispună. Designerul Lorand Coza a adus culoare prin prezentarea ținutelor care au prevestit venirea primăverii.

Fundația Liviu Marian Pop i-a răsplătit pe toți cei care au contribuit la reușita acestui eveniment cu câte o diplomă, iar copiii au primit și multe dulciuri. Toate fondurile care au fost donate de spectatori vor fi folosite pentru sprijinirea unor cazuri sociale din Baia Mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu